På www.roots-denmark.dk vises og sælges nogle af de lækre brands og produkter, som jeg ofte gør brug af. Ligeledes markedsføres mine opgaver og de udvalgte produkter løbende på de sociale medier.

Jeg forhandler også flere andre brands, herunder Sika Design, Tine K Home, JAB, BrandtCollective mv., hvor vi på konkrete forespørgsler og projekter bestiller hjem.

På webshoppen forhandler jeg stærke danske brands, herunder Natures Collection, Specktrum, Frederik Bagger, Stuff Design, Cozy Living, Muubs.

På wellness "hylden" står L:A Bruket og Paia Copenhagen for både dekorative og velduftende produkter.

Husk at følge ROOTS universet på de sociale medier:


Facebook: ROOTS Denmark // Instagram: roots_denmark

Boligtilbehør til hjemmet

Personliggør indretningen med lækkert og skandinavisk boligtilbehør. På denne side finder I udvalg af boligtilbehør indenfor puder, plaider, tæpper, sækkepuder, vaser, krukker, lysestager og andre gode accessories fra gode brands som Natures Collection, Specktrum, Ib Laursen, Frederik Bagger, Au Maision, New Mags, Stuff Design.  

Nyt liv til boligen

Boligindretning er en finurlig størrelse; for nogle falder det naturligt, for andre er det svært at få det hele til at spille sammen. Har I brug for hjælp til at skabe Jeres drømmehjem, så lad mig komme på besøg. Jeg guider Jer, så I kan skabe en personlig oase, hvor Jeres værdier er i centrum. Funktionelle tips til en boligindretning, der passer til Jeres hjem, stil og budget, og mit mål er altid at gøre boligen personlig, unik og hyggelig. Jeg har base i 8700 Horsens, men kører også gerne ud i landet.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker

Idéer til møbler, materialer, brugskunst, farver og detaljer

Nye øjne på de ting du allerede har og forslag til nye indkøb

Hjælp til at skabe en gylden tråd i indretningen