På www.roots-denmark.dk vises og sælges nogle af de lækre brands og produkter, som vi ofte gør brug af. Her er inspiration indenfor primært interiør, men også lidt tøj og wellness produkter. Ligeledes markedsføres vores opgaver og de udvalgte produkter løbende på de sociale medier.

Vi forhandler primært stærke danske brands, herunder Natures Collection, Specktrum, Frederik Bagger, Stuff Design, New Mags, Ib Laursen og Au Maision.

På wellness "hylden" står L:A Bruket og Paia Copenhagen for både dekorative og velduftende produkter.

Made by Mama er vores udvalgte leverandør af lækre italienske specialiteter og delikatesser fra Toscana.

Husk at følge vores univers på de sociale medier:

Facebook: ROOTS Denmark // Instagram: roots_denmark

Boligtilbehør til hjemmet

Personliggør indretningen med lækkert og skandinavisk boligtilbehør. På denne side finder I vores store udvalg af boligtilbehør indenfor puder, plaider, tæpper, sækkepuder, vaser, krukker, lysestager og andre gode accessories fra gode brands som Natures Collection, Specktrum, Ib Laursen, Frederik Bagger, Au Maision, Made by Mama, New Mags, Stuff Design.  

Nyt liv til boligen

Boligindretning er en finurlig størrelse; for nogle falder det naturligt, for andre er det svært at få det hele til at spille sammen. Har I brug for hjælp til at skabe Jeres drømmehjem, så lad os komme på besøg. Vi guider Jer, så I kan skabe en personlig oase, hvor Jeres værdier er i centrum. Funktionelle tips til en boligindretning, der passer til Jeres hjem, stil og budget, og vores mål er altid at gøre boligen personlig, unik og hyggelig. Vi har base i 8700 Horsens, men kører også gerne ud i landet.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker

Idéer til møbler, materialer, brugskunst, farver og detaljer

Nye øjne på de ting du allerede har og forslag til nye indkøb

Hjælp til at skabe en rød tråd i indretningen