Detalje- og optimeringsorienteret med sans for de små wauw effekter, som er med til at gøre en forskel.

Jeg har været selvstændig siden 2010 indenfor bl.a. salg (B2B), detail (B2C), drift af webshop (www.roots-denmark.dk) samt ad hoc event- og indretningsopgaver. Jeg har arbejdet 11 år som shop- og interiør designer i køkkenbranchen med ansvar for indretning af køkkenbutikker, design af køkken-/bad- og bryggersløsninger, finde rette lokationer, ansvar for og projektledelse af den overordnede indretning af hele butikken, indretning af de enkelte køkkenmiljøer, herunder materiale- og farvevalg, styling og fotooptagelser.

Jeg har stor fokus på hvad øjet ser, den gyldne tråd i opgaven og det personlige touch. Personligt har jeg selv erfaring fra 2 husbyggerier og har netop afsluttet en større renovering af mit barndomshjem, hvorfor jeg ofte bruger mine egne private erfaringer, viden og kendskab og linker gerne op med de gode samarbejdspartnere og leverandører. Små fif, som kan vise sige at være guld værd hvis du gerne vil skabe personlighed, søger inspiration og hvis tiden også er gulv værd.

Passion for iscenesættelse men med stor fokus på funktionalitet, behov og realistisk tilgang i øjenhøjde. Placer en konkret plantegning og nogle arkitektstreger foran mig og jeg sætter hurtigt gang i indretningstankerne og finder frem til, hvor detaljerne kan indarbejdes. Det kan være de små kreative løsninger, som gør den store forskel.

Mail: charlotte@roots-denmark.dk | mobil: 21 46 10 36