Stylingpakker | Lejlighed | Villa | Sommerhus | Kontor                       

Jeg udarbejder primært tilbud baseret på de konkrete opgaver og omfang heraf, da hver opgave har forskellige udgangspunkter. Så kontakt mig endelig hvis jeg skal skræddersy et godt oplæg til dig.

Jeg har også udarbejdet et par "pakker", hvor du kan danne dig et overblik over lidt mere fastlagte processer:

Stylingpakke 1:                                                        
Inspirations- og rådgivningsbesøg uden salg for øje 
Jeg kommer på besøg og gennemgår dine ønsker og behov. Jeg kommer med forslag til ændringer mht. møbler, belysning, tilbehør og farver, så din bolig fornyes. Og har du lige købt ny bolig, så hjælper jeg også gerne med inspiration, så du får skabt de perfekte rammer. Ét møde og et par kreative timer "rundt om spisebordet", hvor dialog og sparring giver nye tanker

Kr. 2.800 excl. moms | Kr. 3.500 inkl. moms

 

Stylingpakke 2:                                               
Gør boligen salgsklar. Rådgivningsbesøg og fotostyling
Jeg skaber de bedste forudsætninger for et hurtigt og vellykket salg gennem rådgivning og let styling af de primære rum, så køber ser mulighederne. Et par kreative timer før, hvor jeg rådgiver jer og et par timers let styling i forbindelse med fotograferingen.

Kr. 2.800 excl. moms | kr. 3.500 inkl. moms. Uden medbragt brugskunst/regi
Medbragt brugskunst og regi til fotografering efter nærmere aftale og tilbud.

 

Stylingpakke 3:                                                        
Inspirations- og byggerådgivning med fokus på interiør, farve- og materialevalg 
Jeg kommer på besøg og gennemgår dine ønsker og behov. Jeg er din sparringspartner i et forløb på 2-3 møder og byder ind med tanker og ideer via et moodboard, som viser den gyldne tråd i den nye indretning. Vi tager snakken om møbler, belysning, tilbehør og farver samt forslag til indkøb. En god pakke hvis du har renoveringsprojekter, skal flytte i ny bolig eller vil have inspiration til nuværende rum.

Kr. 5.500 excl. moms | Kr. 6.875 inkl. moms

 

Stylingpakke 4:
Inspirations- og byggerådgivning med fokus på interiør, farve- og materialevalg i forbindelse med nybyggeri eller renovering 

Skal I bygge drømmehuset eller totalrenovere ? Så er der rigtig mange faser, mange beslutninger, mange timer og mange bolde i luften. Jeg hjælper gerne med det overordnede overblik og med udgangspunkt i arkitektens streger. Fx. ét møde med køkkenfirma, gardin- eller møbelhus og jeg byder ind med sparring til indretning, farve- og materialevalg, valg af interiør, belysning og tæpper. 

Jeg er din kreative rådgiver og vil nyde at se de første skitser fra arkitekten. Et forløb på 3-4 møder, hvor jeg gerne deltager i indretning og beslutninger omkring inventar, så rette køkken-, bad- og bryggerslook opnås. Moodboard udarbejdes, så du har et overblik over den gyldne tråd og ved, hvilken retningen vi arbejder ud fra.

Ønskes yderligere opgaver koblet på, herunder flere møder, leverandørbesøg, konkrete forslag til belysning, interiør, styling mv. udarbejdes særskilt tilbud.

Kr. 7.500 excl. moms | Kr. 9.375 inkl. moms

 

Timepris:
Kr. 650,- excl. moms | kr. 812,50 inkl. moms for efterfølgende timer

Tillæg:
Kørsels- og øvrige tillæg påregnes opgaver udenfor 8700 Horsens. Tilbud efter nærmere aftale.

Øvrige opgaver:
Tilbud gives på basis af den konkrete opgave

Online indretningsrådgivning:
Kontakt mig for tilbud på online indretningshjælp. 

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer