Rådgivning | Nybyggeri | Boligsalg | Boligkøb | Fornyelse af bolig 

Går I i bygge- eller renoveringstanker og mangler kreativ sparring på enten farve- og materialevalg, nye vinkler og forslag til indretning af specifikke rum eller input til møbler, belysning og brugskunst, så kan et par timer med mig være med til at se projektet med nye øjne og få mere struktur og overblik. Jeg arbejder med respekt for Jeres ønsker, men det kribler også i mig for at komme med gode bud på lækre detaljer og iøjnefaldende løsninger. Ofte kan små justeringer gøre underværker. Samtidig er der mulighed for at købe udvalgte interiørprodukter, speciallavede tæpper og gardiner, møbler og andre lækkerier som er med til at gøre processen overskuelig, sammenhængende og unik.

Står der nyt køkken og bad på ønskelisten, så tager jeg rigtig gerne med på køkkenmødet og bidrager med mine indretningserfaring fra netop den branche.

Skal du købe bolig, renovere eller bygge nyt, så tag mig med så tidligt i processen som muligt. Min passion er netop at se nye muligheder for indretning, at skabe harmoni og skabe den gyldne tråd i boligen. 

Salg af bolig er også en vigtig faktor, hvor jeg gerne byder ind med forslag til optimering og styling af bolig, også inden fotografen kommer på besøg. Det gør en forskel hvis man gør sig umage med et boligsalg. Hurtigere salg - bedre pris.

Se eksempler på priser og opgaver under "prisliste". Øvrige opgaver udføres efter aftale.