Velkommen til ROOTS DENMARKs interiør og wellness univers

Interiør er med til at skabe rammerne for din hverdag - sanselige, smukke, kreative og elegante detaljer, kan løfte enhver indretning. 

Det er vigtigt med et personligt hjem, hvor du kan genkende dig selv og føle dig “hjemme.” Jeg går op i at udvælge elegante og kreative produkter, som følger tidens trends, og samtidig holder en klassisk og sikker stil.

Der er mange muligheder for at gøre dit hjem personligt, og jeg har et nøje udvalg af interiør valgt med hjertet og i høj kvalitet. Du kan her på siden finde inspiration til boligindretningen, og finde produkter der netop passer til dit design i hjemmet. Sortimentet består bl.a. af smukke krystal glas, puder, lammeskind, bøger og lysestager, fra brands som Natures Collection, Stuff, Frederik Bagger, Cozy Living, Muubs. Her er samlet produkter, som passer ind i de fleste boligindretninger, som en fin kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Så hvad end du er på udkig efter noget bestemt til hjemmet, gave til manden eller blot ønsker inspiration, har vi det samlet her. 

Wellness kommer af engelsk at være well, og har faktisk en dobbelt betydning, som er at være rask og at have det godt. Wellness og selvforkælelse spiller derfor en vigtig brik i hverdagen! 

Det er netop derfor, at vi hos ROOTS DENMARK, har sørget for de bedste produkter fra brands fra L:A BRUKET Sortimentet består af håndcremer, sæber og rumdufte. Disse naturlige og økologiske produkter er nøje udvalgt til dig, som giver et strejf af selvforkælelse i hverdagen. 

Gå på opdagelse og forkæl dig selv, eller en som du holder af. Der er mange gode gaveideer at hente .