Jeg forhandler de eksklusive rattan møbler fra Sika-Design. Jeg har kataloger, mulighed for besøg i showroom og skaffer gerne lige præcis den sofa eller havesæt hjem, som du drømmer om. Kontakt mig for priser og lagerstatus.

Sika Design's kollektioner af smukke, håndlavede flet- og kurvemøbler vækker begejstring både herhjemme og i udlandet, og møblerne har bevaret deres popularitet gennem årene og gennem tiders trends og tendenser. Succesen skyldes Sika-Designs særlige fornemmelse for det smukke og tidløse design, deres store viden om materialerne og materialernes egen robusthed og kvalitet, men også virksomhedens fokus på moderne æstetik og bæredygtighed.

Til terrassen:
Med stor passion for design og rattan, har Sika-Design skabt en ny eksklusiv kollektion af kurvemøbler til haven.

Havemøblerne er håndlavet af aluminium og ArtFibre, som kan tåle at stå udenfor hele året. Hvert enkelt møbel er håndmalet med stor ekspertise, for at skabe de smukke naturlige detaljer, som rattan møbler har.

Se det komplette program på www.sika-design.dk. Jeg har kataloger og hjælper gerne med indretningen af de smukke inde- og udemøbler fra Sika Design.