Lidt men godt - en bæredygtig trend

Hos Roots Denmark har vores motto lige fra begyndelsen været ’lidt men godt’. Vi har nøje udvalgt vores sortiment af items inden for mode, interiør, wellness og baby, fordi det ikke er et spørgsmål om, hvor bredt udbuddet er, men i stedet hvor høj kvalitet og hvor anvendeligt det er. Vi oplever i dag en større bevidsthed omkring vores forbrugsvaner, og hvordan vanerne kan påvirke miljøet. På samme måde er det blevet mere tydeligt for os, hvordan moden konstant skifter, hvilket betyder at tonsvis af ’utrendy’ tøj ligger ubrugt i skabene eller smides ud.

Kvalitet frem for kvantitet
Hos Roots Denmark tror vi på, at så længe du som forbruger træffer kvalitetsbevidste og velovervejede valg når du shopper tøj, så tager du både hensyn til miljøet og bekæmper ’brug-og-smid-væk’-adfæren - og så slipper du også for dårlig samvittighed. Ikke nok med det, så vil du også opdage at du faktisk ikke har brug for store mængder tøj, så længe det du har, er velvalgte, holdbare og stilrene styles. Roots Denmark har derfor lige fra start gjort det til en mission at tilbyde lækker, specialudvalgt modetøj til kvinder, som er både lækker kvalitet og som passer perfekt ind i enhver kvindes garderobe. Shop vores fashion kategori med modetøj til kvinder her.

Den perfekte garderobe - Capsule Wardrobe
Capsule Wardrobe er et begreb, som vandt frem i 1970’erne, da den britiske butiksejer Susie Faux navngav sin butik ’Wardrobe’ og præsenterede konceptet med et begrænset, men essentielt udvalg af tøj, som ikke ville gå af mode. På en måde følger der en frihed med at have en begrænset garderobe af fundamentale styles, som kan bruges igen og igen og let mixes og matches. En god ide er altid at gå efter det, som du føler dig godt tilpas i, og som du synes, du ser godt ud i. Det er naturligvis meget individuelt, hvad man kan lide, så det er vigtigt at mærke efter. Derudover er det basale ting, som den klassiske overfrakke, holdbare sko/støvler, behagelige bukser, den lune striktrøje, den hvide skjorte, t-shirt og top samt enkle smykker, som du bør fokusere på. Invester i rene kvaliteter, som silke, uld, bomuld og læder, da de holder længere og samtidig er skønne materialer at have på. Se for eksempel vores smukke klassiske ruskindsstøvler fra Bukela, vores lækre striktrøjer i 100% genbrugt kashmir fra Gai+Lisva og Coster Copenhagen eller vores bløde læderbukser fra Depeche. Er det i stedet en god og slidstærk vinterfrakke, du er på jagt efter, så tag et kig på parka jakkerne fra Natures Collection. Når vi snakker hvide skjorter, kan vi bl.a. tilbyde økologiske bomuldsskjorter fra Gai+Lisva og mangler du en god basic top eller t-shirt kan du vælge mellem blondetoppe og basis toppe samt t-shirts fra Coster Copenhagen i flere farver. Det enkle smykke kan du finde fra Aqua Dulce, som designer smukke halskæder, armringe og øreringe i sølv og guld.

God fornøjelse med at udvælge din helt egen bæredygtige kvalitetsgarderobe.