Modetøj og accessories til kvinder

Velkommen til ROOTS DENMARK’s fashionunivers - et lækkert udvalg af tøj, sko og accessories til kvinder, som værdsætter kvalitetstøj og elsker følelsen af ”yes, I feel pretty”.

Hos ROOTS DENMARK finder du musthaves, som kan bruges både til hverdag, fest og en særlig anledning, skønne tekstiler, flotte snit, trendfarver og feminine detaljer. Vi lægger vægt på eksklusiv kvalitet og tidløse styles, som har været en del af DNA’et lige fra start. Vores udvalg bliver naturligvis opdateret i forhold til de seneste kollektioner, så du altid kan følge med den nyeste mode. 

Produktudvalg

Her på siden kan du bl.a. vælge mellem smukke overdele som bluser, skjorter og toppe eller underdele som bukser, skindleggings og nederdele. Er du på jagt efter en kjole/tunika til hverdag eller fest, så har vi også både fine, farverige styles med print og de mere casual designs, som let passer ind i din hverdagsgarderobe. Varmt overtøj til vinteren er naturligvis en nødvendighed, og derfor har vi også lune jakker og striktrøjer i den bedste kvalitet. Find også komfortable og fine basis varer, som du vil komme til at bruge igen og igen.. Derudover har vi selvfølgelig også et godt udvalg af trendy sko og accessories, som bælter, tasker, tørklæder, huer og smykker til kvinder, der mangler det ekstra ”finish” til deres look.

Shop kendte brands som Karmamia Cph, Gustav Denmark, Coster Copenhagen, Depeche, Sofie Schnoor, Costamani, Gai+Lisva. Se vores store udvalg af skindleggings, silke- og satin kjoler og bluser, smukke toppe og nederdele. Et stort udvalg af Depeche tasker samt fodtøj fra bl. Woden, Bukela og Sofie Schnoor. Trendy modetøj til kvinder.

Brands

Hos ROOTS DENMARK har vi plukket ”lidt, men godt” ud fra de mest fantastiske tøjkollektioner fra nøje udvalgte brands. Fælles for alle brands er, at de brænder for at skabe moderigtigt kvalitetstøj og accessories til kvinder. Vi har bl.a. cool og feminine styles fra Coster Copenhagen, eksklusive og printede designs fra Karmamia, luksus styles fra Gustav, boheme tøj fra Costamani, enkle og økologiske klassikere fra Gai+Lisva, behagelige hørprodukter fra Tiffany og varme pelsvarer fra Nature’s collection. Leder du efter brands der specialiserer sig i lækre accessories, så har vi et godt udvalg af lædertasker og læderbælter fra Depeche, mohair tørklæder fra Babymoh!, halstørklæder og ponchoer fra TIF TIFFY og Nature’s collection og smukke smykker fra Aqua Dulce.

Materialer og bæredygtighed

Én af hjørnestenene hos ROOTS DENMARK er lækre, holdbare kvalitetsmaterialer. En naturlig følge af vores fokus på ordentlige materialer er at produkterne er holdbare og dermed bæredygtige. Frem for 'køb og smid væk' mentaliteten, opfordrer vi i stedet til at investere i et lækkert og anvendeligt produkt, som kan blive et yndlingsitem i din garderobe. Vi går op i, at produkterne er produceret under gode forhold, og at de kan opfylde vores kunders behov. Denne holdning afspejler sig i vores udvalgte brands, som primært er danske, og som anvender gode og ofte naturlige kvalitetsmaterialer i deres produktion. Materialer som går igen er mohair, uld, bomuld, læder, silke, viscose og polyester. Leder du specfikt efter uld-, cashmere- og mohairprodukter har vi nogle fine styles fra Costamani, Coster Copenhagen, Babymoh!, Nature's collection og Gai+Lisva. Gai+Lisva producerer desuden udelukkende økologisk modetøj, som også inkluderer genanvendte stofrester. Er du på jagt efter produkter i silke, har vi de fineste bluser fra Dea Kudibal. Er du derimod vild med skindprodukter, så tag et kig på vores udvalg af læderbukser, tasker, bælter og punge fra Depeche.